Over Ons

Willem PolitiekVeelzijdig bouwkundig vormgever met ervaring en moderne ‘tools’ om samen uw bouwwens werkelijkheid te maken. Met een breed spectrum aan kennis en kennis aan mensen die voor de nodige aanvulling kunnen zorgen. Voor interieurontwerp, specifieke bouwregelgeving of constructieberekeningen.
Van ontwerp, via aanvraag tot uitvoering.

Duurzaam en praktisch.
Als er bij een verbouw degelijke en mooie materialen hergebruikt kunnen worden, dan passen we dit graag toe in het plan. Ook met nieuw toe te passen materialen gaan we uit van functioneel en onderhoudsarm, dat mooi blijft tot ver in de toekomst.
Natuurlijk zijn er ook de aspecten van energiegebruik. Belangrijk voor milieu, uw beurs, maar vooral ook voor uw comfort. Maak bijvoorbeeld optimaal gebruik van zonlicht, laat licht binnen, maar zorg ook voor beheersbare inval in de zomer tegen teveel warmte. Door bouwkundige inpassing of door gebruik van zomers groen van bomen.
zonstudieHet 3D teken-programma heeft de mogelijkheden om op ieder uur van de dag de werkelijke bezonning aan te geven, wat kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven, architecten en aannemers.

Comments are closed.